Január 9-én megnyitott a Stefánia Klinika!

Ismét fogad betegeket Szeged belvárosában a Stefánia Klinika! Most teljesen felújítva, modern, esztétikus környezetben, világszínvonalú diagnosztikai és sebészeti eszközökkel, várja a régi és új pácienseket.

Az eddig is itt dolgozó kiváló szakmai csapat új szakorvosokkal is bővült, így még több szakrendelésre lehet bejelentkezni. A pácienseket továbbra is a megszokott, barátságos légkör és magas szintű ellátás várja. Az új orvosi eszközök a ma elérhető legmodernebb technikát képviselik, és számos olyan berendezés is segíti az orvosok munkáját, ami más szegedi intézményben nincs, vagy csak nagyon kevés helyen található.

A Stefánia Klinika orvosi eszközei közül kiemelkedik a csúcstechnológiát képviselő ultrahang diagnosztikai berendezés, amely olyan részletgazdag és teljes körű diagnózist tud adni, amire jelenleg Magyarországon is csak kevés helyen van lehetőség. A 4D képalkotás révén nézhető a népszerű „babamozi” is, de a belső szervek is sokkal részletesebben láthatók ezzel a technikával – segíti az orvosok munkáját a gyors pontos és diagnózis felállításban. Az eszköz teljesen mobil, ezért cégeknél, helyben végzett szűrővizsgálatokra is kiválóan alkalmas!

A Stefánia Klinikán nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra is, ezért speciális szolgáltatásokkal, szűrőcsomagokkal, laborvizsgálatokkal és személyre szabott életmód tanácsadással is foglalkoznak, pl: alvászavarok kezelése, dohányzásról leszoktatás, stresszkezelés, testsúlycsökkentés, és mindezekhez orvosi hátteret is biztosítanak.

A Stefánia Klinika szlogenje „Központban az Ön és a Család egészsége!”. Három generációnak kínál magán egészségügyi ellátást gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig. Több mint 20 szakrendelésre lehet bejelentkezni: belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, foglalkozás-egészségügy, gasztroenterológia, gyermekneurológia, kardiológia, laborvizsgálatok, neurológia, nőgyógyászat, ortopédia, pszichiátria, radiológia, reumatológia, sportorvoslás, sportsebészet, szemészet, sebészet, plasztikai sebészet, természetgyógyászat, ultrahang diagnosztika, urológia továbbá masszázs és mozgásterápia egészíti ki a szolgáltatásokat.

A szakrendelések széles skáláját nyújtják elérhető áron a Szegeden és a környékén élőknek, de számos specialistához az ország távolabbi pontjáról is érkeznek páciensek. A határ közelsége miatt Szerbiából és Romániából is sokan jönnek, de a Szegeden élő külföldiek is szívesen járnak ide.

Bejelentkezés:

Személyesen:

6720 Szeged, Arany János utca 1.

Telefonon:

+36 30 537 0350

Online:

http://www.stefaniaklinika.hu/kapcsolat/

Email:

info@stefaniaklinika.hu