Széchenyi terv

Teljesen megújulva, világszínvonalú orvosi eszközökkel nyitott meg  a szegedi Stefánia Klinika!

 Szeged, 2014. január 9.

Ismét fogad betegeket Szeged belvárosában a Stefánia Klinika! Az egészségügyi intézmény nem ismeretlen a városlakóknak, hiszen korábban is népszerű magánrendelésként működött Park Egészségközpont néven az Arany János utca és a Stefánia sarkán. A felújítás „A PARK EGÉSZSÉGKÖZPONT Kft. fejlesztése új szolgáltatások kialakításával” néven az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg.

A beruházás a nyáron kezdődött és év végére fejeződött be. Ekkorra érkezett meg minden eszköz, berendezés, így az utolsó simításokat követően friss arculattal és dizájnnal, új névvel, kibővült szolgáltatásokkal, január 9-én hivatalosan is megnyitott a Stefánia Klinika. Teljesen felújítva, modern, esztétikus környezetben, világszínvonalú diagnosztikai és sebészeti eszközökkel várja régi és új pácienseit.

Az eddig is itt dolgozó kiváló szakmai csapat új szakorvosokkal is bővült, így még több szakrendelésre lehet bejelentkezni. A pácienseket továbbra is a megszokott, barátságos légkör és magas szintű ellátás várja. Az új orvosi eszközök a ma elérhető legmodernebb technikát képviselik, és számos olyan berendezés is segíti az orvosok munkáját, ami más szegedi intézményben nincs, vagy csak nagyon kevés helyen található.

A Stefánia Klinika szakmai irányításáért Dr. Kallai János orvos igazgató a felelős. Jelentős szerepe volt a Stefánia Klinika szakmai arculatának alakításában és az orvosi csapat összeállításban. Dr. Kallai János szemész szakorvosként is rendel, szakterülete a lézeres látásjavítás. Juhászné B. Zsuzsanna ügyvezető igazgató a vállalkozás irányítását végzi, de napi szinten tartja a kapcsolatot a betegekkel is, így minden bejelentkező biztos lehet abban, hogy teljes odafigyelésben és maximális kiszolgálásban részesül.

A Stefánia Klinika orvosi eszközei közül kiemelkedik a csúcstechnológiát képviselő ultrahang diagnosztikai berendezés, amely olyan részletgazdag és teljes körű diagnózist tud adni, amire jelenleg Magyarországon is csak kevés helyen van lehetőség. A high-tech diagnosztikai készülék öt különböző fejjel rendelkezik, így alkalmas, hasi és kismedencei-, nőgyógyászati-, emlő-, nyaki-, pajzsmirigy-, alsó végtagi-, here-, ízületi- és lágyrészek valamint kardiológiai ultrahang vizsgálatokra. A 4D képalkotás révén nézhető a népszerű „babamozi” is, de a belső szervek is sokkal részletesebben láthatók ezzel a technikával – segíti az orvosok munkáját a gyors pontos és diagnózis felállításban. Az eszköz teljesen mobil, ezért cégeknél, helyben végzett szűrővizsgálatokra is kiválóan alkalmas!

uh

Mobil csúcskategóriás Hitachi Noblus ultrahang diagnosztikai készülék

Csúcsminőséget képvisel az endoszkóp is, mely a gasztroenterológiai és sebészeti beavatkozásokat teszi precízebbé, gyorsabbá és a páciens számára kellemesebbé. A többfunkciós fej segítségével egyetlen vizsgálat alkalmával egyszerre megtörténhet a diagnosztika, mintavétel, és az ellátás is egyben.

Laborszolgáltatásokat az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) támogatásával lehet igénybe venni, csupán szakorvosi vagy háziorvosi beutaló szükséges hozzá. Így a betegek elkerülhetik az állami intézményekre, rendelőkre jellemző kígyózó sorokat és a hosszú várakozási időt.

A Stefánia Klinikán nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra is, ezért speciális szolgáltatásokkal, szűrőcsomagokkal, laborvizsgálatokkal és személyre szabott életmód tanácsadással is foglalkoznak, pl: alvászavarok kezelése, dohányzásról leszoktatás, stresszkezelés, testsúlycsökkentés, és mindezekhez orvosi hátteret is biztosítanak.

A sportegészségügy egy speciális terület, ahol profi és amatőr, egészségi állapotának felmérését végzik, ill. sérülések, balesetek után segítséget nyújtanak a mielőbbi felépülésben, rehabilitációban. A terheléses vizsgálatokhoz kerékpáros EKG is rendelkezésre áll. A kezelő orvos az eredmények alapján diagnosztizál, és szükség esetén terápiát is javasol.

A Stefánia Klinika szlogenje „Központban az Ön és a Család egészsége!”. Három generációnak kínál magán egészségügyi ellátást gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig. Több mint 20 szakrendelésre lehet bejelentkezni: belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, foglalkozás-egészségügy, gasztroenterológia, gyermekneurológia, kardiológia, laborvizsgálatok, neurológia, nőgyógyászat, ortopédia, pszichiátria, radiológia, reumatológia, sportorvoslás, sportsebészet, szemészet, sebészet, plasztikai sebészet, természetgyógyászat, ultrahang diagnosztika, urológia továbbá masszázs és mozgásterápia egészíti ki a szolgáltatásokat.

A szakrendelések széles skáláját nyújtják elérhető áron a Szegeden és a környékén élőknek, de számos specialistához az ország távolabbi pontjáról is érkeznek páciensek. A határ közelsége miatt Szerbiából és Romániából is sokan jönnek, de a Szegeden élő külföldiek is szívesen járnak ide.

Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.stefaniaklinika.hu weboldalra!

 

Stefánia Klinika

Szeged, 6720, Arany János u. 1.

06 30 537 0350

info@stefaniaklinika.hu

www.stefaniaklinika.hu

 

USZT_logo_cmyk Infoblokk2_ERFA_egyes