Rólunk írták

Pajzsmirigy problémáimra laborvizsgálatot kért az orvosom. Már előre aggódtam, hogy tudok elmenni a munkahelyemről fél napra. Akkor ajánlotta az egyik ismerősöm a Stefánia Klinikát. Reggel 7-re odamentem, és 8-ra már bent is voltam dolgozni!

KJ, 35 éves

Negyvenen túl elkezdett romlani a szemem. Addig semmi gondom nem volt a látásommal, ezért elkezdtem nézelődni, hová mehetek. Akkor találkoztam a Stefánia Klinika hirdetésével. Mivel én is a belvárosban dolgozom, ezért rögtön a munkaidő utánra megbeszéltünk egy időpontot. Nagyon lelkiismeretes volt a doktor úr! Alaposan megvizsgált, és türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Már alig várom az új szemüveget! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

HV-né, 42 éves

Túl az ötvenen úgy gondoltam legyőzöm a szemérmességem, és elmegyek urológushoz. Hamarabb össze kellet volna szednem a bátorságomat. A doktor úr nagyon segítőkész volt, és problémáimra is találtunk megoldást. Újra érzem, hogy férfi vagyok.

FL, 56 éves

Ultrahangvizsgálaton jártam a Stefánia Klinikán. Megnyugtató, hogy milyen fejlett a mai technika, és hogy ez már bárkinek Szegeden is elérhető. Hál Istennek mindent rendben találtak, de megfogadtam, hogy nem hagyom ki az évenkénti szűrővizsgálatot. Az egészségem ennyit megér!

BK, 48 éves nő