„Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás?

„Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és az első három kitöltő ingyenes konzultációs lehetőséget nyer” – játék részletes leírása

1. A „Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és nyerjen egy konzultációs időpontot!”- játék szervezője
Az „Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és az első három kitöltő ingyenes konzultációs lehetőséget nyer” játék szervezője a Park Egészségközpont Kft. (székhely: 1125 6721 Szeged, Juhász Gyula utca 38., adószáma: 14670163-2-06) továbbiakban: „Stefánia Klinika”.
2. A „Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és az első három kitöltő ingyenes konzultációs lehetőséget nyer” játék részvételének feltétele
A játékban való részvétel feltétele a www.stefaniaklinika.hu weboldalon található 6 kérdésből álló teszt kitöltése, valamint a pontos név, telefonszám és e-mail cím megadása is kötelező. Az első három leggyorsabb kitöltő 10 perces ingyenes konzultációs lehetőséget nyer, Dr. Matuz Csilla reumatológus doktornővel. Az ingyenes konzultációra Dr. Matuz Csilla rendelési idejében (szerda 14 órától- 16 óráig) előre meghatározott időpontban, a Stefánia Klinikán kerül sor.
3. Adatvédelem
A Stefánia Klinika minden személyes adatot, amelyhez az akció során jut hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.
Az akcióban résztvevők feltétel nélkül, kifejezetten beleegyeznek abba, hogy személyes adataik a Stefánia Klinika adatbázisába kerüljenek, és a Stefánia Klinika azokat saját marketing céljára használja. A Stefáni Klinika vállalja, hogy az akció során tudomásukra jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek nem adja át, azokat harmadik személyek nem ismerhetik meg, az adatokat hozzáférhetővé nem teszi, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesz.
4. Az „Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és az első három kitöltő ingyenes konzultációs lehetőséget nyer” játék részletes leírása
A játékban résztvevőknek a www.stefaniaklinika.hu weboldalon található 6 kérdésből álló tesztet kell kitölteniük, majd ezt követően, a személyes adatokat kell megadniuk. A három leggyorsabb kitöltő, egy-egy 10 perces konzultációs lehetőséget nyer, melynek keretében Dr. Matuz Csilla reumatológus doktornővel konzultálhat a csontritkulással kapcsolatos kérdéseiről és panaszairól, egy előre egyeztetett időpontban.
5. Az „Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és nyerjen egy konzultációs időpontot!” játék időtartama:
A teszt 2016.03.19. reggel 7.30-tól elérhető 2016.03.11-e éjfélig.
6. Az „Önt mennyire veszélyezteti a csontritkulás? Töltse ki tesztünket és nyerjen egy konzultációs időpontot!” játék hely:
Stefánia Klinika: 6720 Szeged, Arany János utca 1. (Arany János és Stefánia utca sarok)
7. Bővebb információ:
Stefánia Klinika
Cím: 6720 Szeged, Arany János utca 1. (Stefánia és Arany János utca sarka)
Tel.: +36 30 537 0350
E-mail: info@stefaniaklinika.hu
www.stefaniaklinika.hu