Modern magánklinika Szegeden a család egészségéért

Az egészségünk az egyik legnagyobb kincs, melyet nem lehet eléggé óvni.

A szegedi Stefánia Klinika segít megőrizni Ön és szerettei egészségét, szakemberei elegáns környezetben, korszerű eszközökkel, törődő gondoskodással és páratlan szakértelemmel várják a gyógyulni vágyókat Szegedről és a régióból. A hétköznapok sodrásában eddig nem ért rá önmagával foglalkozni, de tudni akarja, hogy minden rendben van-e? Egészségügyi problémával küzd, és még nem tudott vagy nem mert orvoshoz fordulni, netán elégedetlen az eddigi kezeléssel? Gyorsabb, pontosabb, határozottabb válaszokat, hatékonyabb segítséget szeretne, hiszen tudja, hogy az egészségről van szó, akkor nincs vesztegetni való idő? Egészségtudatosabban kíván élni, változtatna az életmódján, és ehhez szakmai tanácsokra lenne szüksége? Az ideális választás: a szegedi Stefánia Klinika!

A népszerű magánklinika magas színvonalú, egyedülállóan komplex egészségügyi szolgáltatásokat kínál elérhető áron minden korosztálynak, az egész családnak. Az intézményben nemcsak vérvételre, vérképelemzésre, a legkülönbözőbb szűrő- és laborvizsgálatokra nyílik lehetőség, de a csecsemő ultrahang-diagnosztikától, a gyermekneurológiától kezdve a gasztroenterológián, a kardiológián, a nőgyógyászaton, bőrgyógyászaton és pszichiátrián át a sebészetig, a reumatológiáig és a plasztikai sebészetig szakrendelések tárháza áll az Ön rendelkezésére. A Stefánia Klinikán ráadásul nem kell sorban állni, nincs várakozási idő. A pácienseket pontos időpontra hívják, kiszámítható és stabil menetrend szerint történik a betegfogadás, a kivizsgálás. A klinika orvosai teljes mértékben betegközpontúak, nemcsak ultramodern, de ami legalább ilyen fontos: családias, bizalmas légkörben látják el a hozzájuk érkező pácienseket, odafigyelnek kérdéseikre, részletesen és alaposan kivizsgálják problémáikat. Itt mindenkire jut elég idő és elég figyelem, egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul! Minden egyes szakorvos a legkifinomultabb módszerekkel és csúcskategóriás készülékekkel dolgozik, a Stefánia Klinika elhozta Szegedre a világszinten elérhető legmodernebb és legmegbízhatóbb orvosi eszközöket, berendezéseket, illetve eljárásokat.

Az itt rendelő szakorvosok rendkívül kiterjedt betegkörrel rendelkeznek Szegeden és a régióban egyaránt, és valamennyi vendégük pozitív visszajelzése igazolja, a páciensek maximálisan elégedettek az ellátással, illetve a klinikától kapott törődéssel és odafigyeléssel. Visszatérő betegeiknek számos különleges kedvezménnyel, ajándékkal kedveskednek (például 15 perc ingyenes masszázs, 10%-os kedvezmény a következő kezelés árából vagy 15 perc konzultáció, leletelemzés).A Stefánia Klinika csapata Önnek is jobb egészséget, teljes gyógyulást, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet kínál!

Belgyógyász-kardiológus: Dr. Piros Györgyi
Pszichiáter: Dr. Boros Ildikó
Urológia: Dr. Papos István
Belgyógyász- gasztroenterológus: Dr. Kiss Irén
Szemész: Dr. Hári-Kovács András, Dr. Sziklai Pál
Reumatológia: Dr. Matuz Csilla
Szívultrahang, echocardiographia: Dr. Ágoston Gergely
Szülész-nőgyógyász: Dr. Szikora György
Gyermekneurológia: Dr. Báló Mária
És még sokan mások!

Tájékozódjon a szakrendelésekről, vizsgálati lehetőségekről, az aktuális akciókról és hírekről a Stefánia Klinika honlapján (http://www.stefaniaklinika.hu/), Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/stefaniaklinika), illetve az info@stefaniaklinika.hu e-mail címen vagy a 36 30 537 0350-es telefonszámon! Várja Önt a Stefánia Klinika (Szeged, Arany János utca 1.)!