Magunkról

A Stefánia Klinika Szeged belvárosában, teljesen felújítva, modern, elegáns környezetben, várja régi és új pácienseit. Központunkban három generációnak kínálunk magán egészségügyi ellátást a gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig!

Stefánia Klinika

Központban az Ön és a Család egészsége!

Magas színvonalú, komplex egészségügyi szolgáltatások elérhető áron, minden korosztály számára!

Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, ezért szűrőcsomagokkal, laborvizsgálatokkal és személyre szabott életmód tanácsokkal járulunk hozzá az egészséges életvitelhez.

cegtablaLatvany

Laborvizsgálatok OEP támogatással

Laborszolgáltatásainkat az Országos Egészségbiztosítási Pénztár támogatásával lehet igénybe venni. Elkerülheti a kígyózó sorokat és a hosszú várakozási időt!

Szemészeti vizsgálatok

Teljes körű szemészeti vizsgálatok, alkalmassági vizsgálatok a legmodernebb eszközökkel. Lézeres látásjavítás, speciális látásjavító módszerek alkalmazása.

Ambuláns sebészet

Klinikánk sebészetén ambuláns kisműtéteket és plasztikai műtéteket is végzünk. Visszértágulatok injekciós kezelése fájdalommentesen! Sebészeti eszközparkunk az ambuláns kezelések területén élenjáró!

Világszínvonalú diagnosztikai eszközökkel gyors és pontos diagnózis! 

Ultrahang diagnosztikai rendelésünkön olyan részletgazdag és teljes körű diagnózist tudunk nyújtani, amire jelenleg Magyarországon csak kevés helyen van lehetőség.

Az endoszkópos vizsgálat emésztőszervi rendellenességek felismerésére, szövettani mintavételre szolgál. Modern “nagy tudású” endoszkópunkkal egyetlen beavatkozás alkalmával egyszerre megtörténhet a diagnosztika, a mintavétel, és az ellátás is egyben.

Szakrendeléseink:

Belgyógyászat

Bőrgyógyászat

Diabetológia

Foglalkozás-egészségügy

Gasztroenterológia

Gyermekneurológia

Kardiológia

Laborvizsgálatok

Nőgyógyászat

Pszichiátria

Reumatológia

Szemészet

Sebészet

Plasztikai sebészet

Ultrahang diagnosztika

Urológia

Szolgáltatásainkból:

Mozgásterápia

Alvászavarok kezelése

Dohányzásról leszoktatás

Stresszkezelés

Testsúlycsökkentés

Szűrővizsgálatok

Menedzserszűrések