Kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat tájékoztató

1. A kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat szervezője

A kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat szervezője a Park Egészségközpont Kft. (székhely: 1125 6721 Szeged, Juhász Gyula utca 38., adószáma: 14670163-2-06) továbbiakban: „Stefánia Klinika”.

2. A kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat igénybevételének feltétele

– Szórólap esetében:
A kedvezményes vérvétel és OEP támogatott labor vizsgálatot, személyesen a Stefánia Klinika recepcióján a „200 Ft kedvezmény kupon” felmutatásával és leadásával, valamint név, telefonszám és e-mail cím megadásával veheti igénybe.

– Hírlevél esetében:
Az e-mailben küldött Stefánia Klinika februári hírlevélben található akciós kupon kód: Stefánia2016 bemondásával, valamint név, telefonszám megadásával veheti igénybe.
A kedvezményre jogosító kupont és kupon kódot hétfő, szerda és csütörtök reggel 7.00 – 9.00-ig használhatja fel. A mintavételhez orvosi beutalóra van szükség, amit kiállíthat háziorvos, szakorvos is. Továbbá TB kártyáját is be kell mutatnia!

3. Adatvédelem

A Stefánia Klinika minden személyes adatot, amelyhez az akció során jut hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.
Az akcióban résztvevők feltétel nélkül, kifejezetten beleegyeznek abba, hogy személyes adataik a Stefánia Klinika adatbázisába kerüljenek, és a Stefánia Klinika azokat saját marketing céljára használja. A Stefáni Klinika vállalja, hogy az akció során tudomásukra jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek nem adja át, azokat harmadik személyek nem ismerhetik meg, az adatokat hozzáférhetővé nem teszi, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesz.

4. A kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat részletes leírása

A Stefánia Klinika laborszolgáltatásait az Országos Egészségbiztosítási Pénztár támogatásával lehet igénybe venni, ezért minden esetben TB kártyára és orvosi beutalóra van szükség, amit kiállíthat háziorvos, szakorvos is. Az OEP támogatott laborvizsgálatokért csak a mintavétel költsége kerül felszámításra, amely 3000 Ft. Ebből az árból a kupon felmutatása vagy a kupon kód bemondása ellenében kap 200 Ft árengedményt. A szolgáltatás igénybevételéhez a minta vételt megelőző munkanapig előzetes bejelentkezés. Bejelentkezését a +36 30 537 0350 telefonszámon teheti meg.

5. A kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat időtartama:
2016. február 15.-től – 2016. április 15-ig.

6. A kedvezményes vérvétel és labor vizsgálat helye:
Stefánia Klinika: 6720 Szeged, Arany János utca 1. (Arany János és Stefánia utca sarok)

7. Bővebb információ:
Stefánia Klinika
Cím: 6720 Szeged, Arany János utca 1. (Stefánia és Arany János utca sarka)
Tel.: +36 30 537 0350
E-mail: info@stefaniaklinika.hu
www.stefaniaklinika.hu

A Stefáni Klinika által meghirdetett akciók nem összevonhatóak!