Child Neurology

Child Neurology

What does the child neurology practice specialise in?

Child neurologists specialise in the functioning and the diseases of the brain, the spinal cord and the nerves from birth till adulthood. Neurological diseases have an impact on the functioning of the entire body thus sometimes they might cause serious symptoms, such as the loss of consciousness, convulsions, paralysis, sensory disturbances, dizziness or severe headache. The symptoms may slowly become more apparent, these might include the slow or abnormal development of the infant or the toddler, muscle tone disorders, bowel and voiding problems, learning disorders and lasting pain in certain body parts. Regulatory problems embittering the every day life of infants, such as persistent and uncontrollable crying, eating and sleeping problems, also belong here. For older children and youngsters the inadequate processing of stress may also be the source of several psychological diseases, we also treat these. The complaints often vary with age; therefore it is important to choose a well-prepared neurologist. At the Szeged Stefánia Clinic we efficiently treat neurological diseases with the help of our experienced child neurologist and the most advanced diagnostic devices.

Testimonials
 • (Magyar) Ultrahangvizsgálaton jártam a Stefánia Klinikán. Megnyugtató, hogy milyen fejlett a mai technika, és hogy ez már bárkinek Szegeden is elérhető. Hál Istennek mindent rendben találtak, de megfogadtam, hogy nem hagyom ki az évenkénti szűrővizsgálatot. Az egészségem ennyit megér!
  (Magyar) BK, 48 éves nő
 • (Magyar) Túl az ötvenen úgy gondoltam legyőzöm a szemérmességem, és elmegyek urológushoz. Hamarabb össze kellet volna szednem a bátorságomat. A doktor úr nagyon segítőkész volt, és problémáimra is találtunk megoldást. Újra érzem, hogy férfi vagyok.
  (Magyar) FL, 56 éves
 • (Magyar) Negyvenen túl elkezdett romlani a szemem. Addig semmi gondom nem volt a látásommal, ezért elkezdtem nézelődni, hová mehetek. Akkor találkoztam a Stefánia Klinika hirdetésével. Mivel én is a belvárosban dolgozom, ezért rögtön a munkaidő utánra megbeszéltünk egy időpontot. Nagyon lelkiismeretes volt a doktor ú...
  (Magyar) HV-né, 42 éves
 • (Magyar) Pajzsmirigy problémáimra laborvizsgálatot kért az orvosom. Már előre aggódtam, hogy tudok elmenni a munkahelyemről fél napra. Akkor ajánlotta az egyik ismerősöm a Stefánia Klinikát. Reggel 7-re odamentem, és 8-ra már bent is voltam dolgozni!
  (Magyar) KJ, 35 éves