4D Ultrahang

4d24D Ultrahang – HAMAROSAN!

A 4D ultrahangvizsgálattal a hagyományos ultrahanghoz képest sokkal látványosabb és tisztább képet kaphatunk a magzatról. A 4D ultrahanggal rendkívül részletgazdag kép készíthető a babáról, így a kismama már a baba születése előtt láthatja gyermekét. A 4D ultrahangvizsgálat jelentősége többrétű. Egyfelől, diagnosztikai szerepe sokat segít bizonyos elváltozások felismerésében, illetve a várható szülés időpontjának meghatározásában, továbbá a baba növekedésének követésében. Másfelől, érzelmi oldalról a kismamának, és a kispapának segít még közelebb kerülni a magzathoz, hiszen a Mama a 4D ultrahang segítségével, már nem csak „érezheti”, hanem láthatja is magzatát, akár a pici arckifejezése, vonásai is rögzíthetőek a képen. A 4D ultrahang segítségével, rögzíthető a pici mosolya, ásítása, vagy épp az, ahogy belekortyol a magzatvízbe.

Éppen ezért nem véletlen, hogy a terhességi 4D ultrahangvizsgálatok nagy népszerűségnek örvendenek. A szegedi Stefánia Klinikán most Ön is részese lehet ennek a különleges pillanatnak, kérjen időpontot, és gyönyörködjön születendő gyermekében!

Hogyan működik a 4D ultrahang?

Míg a hagyományos 2d-s ultrahangtechnika „szeleteket” mutat meg a vizsgált a területről, szervről, addig a rendelkezésre álló 4D ultrahanggal, másodpercenként több ezer ilyen „szeletet” láthatunk, s ezek gyors egymásutánisága adja meg a térbeli, 3D-s képet. Hogy mégis miért hívjuk 4D ultrahangnak a vizsgálati eljárást? Azért mert ezen „szeletek” gyors egymás utániságával valósul meg a folyamatosság, a mozgásban ábrázolás, innen tehát az elnevezés (a 4. dimenzió a mozgás).

Ne hagyja ki a lehetőséget, jöjjön el, és nézze meg magzatát 4D ultrahanggal! Felejthetetlen élmény a „mozizás”, maradandó emlék a felvétel!

Áraink

4D ultrahang árainkról itt tájékozódhat!